Εικαστικός σχεδιασμός: Τάσος Γεωργίου

Το Μουσείο Ακρόπολης υποδέχεται το νέο έτος με ξεχωριστές μουσικές μελωδίες

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2014

Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, στις 7 μ.μ., το Μουσείο Ακρόπολης θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του με μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά αφιερωμένη στον Γάλλο Jean-Philippe Rameau (1683-1764), από τους πιο σημαντικούς της εποχής του Μπαρόκ και τον Ούγγρο συνθέτη του 20ού αιώνα, György Ligeti (1923-2006).

Τα έργα τους θα ερμηνεύσει η διακεκριμένη σολίστ πιανίστα Cathy Krier από το Λουξεμβούργο. Παρά τη νεαρή ηλικία της, η Krier έχει ήδη μεγάλη δραστηριότητα στις διεθνείς μουσικές σκηνές - έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ευρώπη και την Αμερική, μεταξύ άλλων, στο Kennedy Center Millennium Stage της Ουάσινγκτον. Το 2007, η Cathy Krier παρουσιάστηκε στην τελετή έναρξης των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του Λουξεμβούργου.

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στην Αθήνα.

Όπως κάθε Παρασκευή, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 10 μ.μ. και το εστιατόριο έως τις 12 τα μεσάνυχτα με ένα ξεχωριστό μενού βασισμένο σε κλασικές και παραδοσιακές συνταγές, μέσα από την πλούσια ποικιλία προϊόντων που προσφέρει ο τόπος μας.

   

 

facebook