Η Ακρόπολη της Αθήνας.

Προσωπικότητες της Ακρόπολης

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2015

Κάθε κοινωνία και κάθε εποχή προβάλλει και ταυτόχρονα προβάλλεται μέσα από ξεχωριστές προσωπικότητες της πολιτικής, του πνεύματος, των επιστημών κ.α. Μέσα από τα εκθέματα του Μουσείου οι επισκέπτες θα γνωριστούν με τον Πεισίστρατο και τους γιους του, το Θεμιστοκλή, τον Κίμωνα, τον Περικλή, το Λυκούργο, τον Ηρώδη Αττικό και άλλα πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη μορφή και τη λατρεία της περιοχής της Ακρόπολης.

Η θεματική παρουσίαση «Προσωπικότητες της Ακρόπολης» συμπεριλαμβάνεται στις εναλλασσόμενες θεματικές παρουσιάσεις του Μουσείου Ακρόπολης.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ελληνικά: Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, στη 1 μ.μ.
Αγγλικά: Οι συζητήσεις του Σαββάτου μπορούν να γίνουν και στην αγγλική γλώσσα κατόπιν αποστολής αιτήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση  learningattheacropolismuseum [dot] gr
Διάρκεια: 50 λεπτά
Συμμετοχή: Έως 30 επισκέπτες ανά θεματική παρουσίαση
Η θεματική παρουσίαση είναι ελεύθερη. Απαραίτητη προϋπόθεση μόνο η έκδοση εισιτηρίου γενικής εισόδου.
Δελτία συμμετοχής θα βρείτε καθημερινά στο Γραφείο Πληροφοριών στην είσοδο του Μουσείου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προκράτησης στο τηλέφωνο 210 9000900/εσωτ. 405, μόνο κάθε Τρίτη, από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. και κάθε Παρασκευή, από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ.
Σημείο συνάντησης: Γραφείο Πληροφοριών

facebook