Τρέχουσες - προσεχείς προβολές

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Την τρέχουσα περίοδο δεν πραγματοποιούνται τρισδιάστατες προβολές.

Παλαιότερες προβολές


Η δεκαπεντάλεπτη ταινία «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα» πραγματοποιήθηκε με την επιστημονική εποπτεία της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης. Στην ταινία παρουσιάζονται τα μνημεία της Ακρόπολης από τα οποία ο επισκέπτης αντλεί χρήσιμες πληροφορίες για την κατανόηση των αρχιτεκτονικών γλυπτών που εκτίθενται στο Μουσείο. Για την καλύτερη κατανόηση των προβολών προτείνεται η παρακολούθηση σε επισκέπτες ηλικίας άνω των 13 ετών.

Χρήσιμες πληροφορίες


Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας
Οι τρισδιάστατες προβολές πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας στο ισόγειο του Μουσείου Ακρόπολης. Η αίθουσα είναι χωρητικότητας 40 θέσεων.

Εισιτήρια
Η αγορά των ειδικών εισιτηρίων για τις τρισδιάστατες προβολές γίνεται απευθείας στο ταμείο του Μουσείου. Το ειδικό εισιτήριο του εστιατορίου δεν ισχύει για την παρακολούθηση των προβολών.

Ώρα προσέλευσης
Οι προβολές ξεκινούν στην ώρα τους. Οι επισκέπτες θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο υποδοχής του Μουσείου, τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του προγράμματος.

Βεστιάριο
Οι επισκέπτες παρακαλούνται να αφήνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στο βεστιάριο, προτού εισέλθουν στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας.

Σχολεία
Στην περίπτωση σχολικής επίσκεψης, οι συνοδοί-εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να έχουν υπό την συνεχή επίβλεψή τους μαθητές τους, να φροντίζουν για την ασφάλειά τους και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στις σημάνσεις του χώρου και στις υποδείξεις του προσωπικού.

Λήψη φωτογραφιών
Κατά την διάρκεια των προβολών, η λήψη φωτογραφιών και βίντεο, καθώς και η χρήση κινητών τηλεφώνων δεν επιτρέπονται.