Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό

Το εστιατόριο και το καφέ του Μουσείου σερβίρουν ελληνικό παραδοσιακό πρωινό καθημερινά έως τις 12 το μεσημέρι.

Για ελληνικό παραδοσιακό πρωινό προτείνονται:

  • Σπιτικό φρεσκοψημένο στον φούρνο μας κουλουράκι Θεσσαλονίκης με τυράκι
  • Αυγά «μάτια» με προσούτο Θράκης
  • Σπιτική μαρμελάδα με μέλι ανθέων, αρώνια, μαστίχα Χίου και φρέσκο βούτυρο σερβιρισμένα με αρωματικό ζυμωτό ψωμί
  • Τηγανίτες με πετιμέζι και ταχίνι
  • Γιαούρτι με θυμαρίσιο μέλι και φρούτα εποχής
  • Παγωτό καϊμάκι με σπιτικό γλυκό του κουταλιού
  • Παραδοσιακός Γιαννιώτικος μπακλαβάς με παγωτό κανέλα

Για την είσοδο των επισκεπτών στο εστιατόριο του δευτέρου ορόφου απαιτείται η προμήθεια μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων, ενώ για την είσοδο στο καφέ του ισογείου δεν απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου

Η επιχείρηση του εστιατορίου είναι πιστοποιημένη με ISO 22000 και ISO 9001.

Πρωϊνό μενού (κλικ στο εικονίδιο αριστερά)