09 Ιουνίου 2024 -27 Οκτωβρίου 2024

Ένα μυστήριο … ζητά τη λύση του

Μια ψυχαγωγική δράση περιμένει τις οικογένειες με παιδιά ηλικίας 8-12 ετών με τίτλο «Ένα μυστήριο… ζητά τη λύση του» τις Κυριακές στο Μουσείο Ακρόπολης.

Τα Παναθήναια, η μεγάλη γιορτή για τη θεά Αθηνά, κινδυνεύουν! Ο ιερός πέπλος της θεάς ξεθώριασε, η παράσταση της Γιγαντομαχίας δε διακρίνεται πια. Είναι μεγάλη ανάγκη να βρεθεί ο ένοχος και να αποκατασταθεί η παράσταση για να πραγματοποιηθεί η γιορτή, αλλιώς ο θυμός της θεάς θα πέσει πάνω στους Αθηναίους.

Μέσα από μια φανταστική περιπέτεια τα παιδιά, με τη βοήθεια αρχαιολόγου, καλούνται να ακολουθήσουν τα στοιχεία που αποκαλύπτουν εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης και να ανακαλύψουν τον δράστη για να σώσουν τη γιορτή. Η γιορτή των Παναθηναίων και η μυθική Γιγαντομαχία ‘ζωντανεύουν’ μέσα από εικόνες και αφηγήσεις και η γνώση γίνεται παιχνίδι.

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ηλικίες Για οικογένειες με παιδιά από 8 έως 12 ετών
Ημέρες

Κυριακή

Ώρες

12:00

Γλώσσα Ελληνικά
Διάρκεια 90 λεπτά
Κόστος Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου ημέρας για τους ενηλίκους και μηδενικού εισιτηρίου για τα παιδιά. Ενημερωθείτε για το κόστος εισιτηρίων.
Εγγραφή

Mέσω ηλεκτρονικής κράτησης στο events.theacropolismuseum.gr για τα οικογενειακά προγράμματα του Ιουνίου 2024.

Κρατήσεις για νέες ημερομηνίες θα ανοίξουν ως εξής:

  • για τον Ιούλιο από 24/6
  • για τον Αύγουστο από 22/7
  • για τον Σεπτέμβριο από 19/8
  • για τον Οκτώβριο από 16/9
Οδηγίες συμμετοχής

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας στη δράση απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου ημέρας, με την επίδειξη του κωδικού σας στα ταμεία με τη σήμανση 6, 7 και 8 έως και 20 λεπτά πριν την έναρξη του προγράμματος.

Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας τηλεφωνικώς στο 210 9000900 ή γραπτώς στο [email protected].

Ομαδικές εγγραφές (άνω των 10 ατόμων) δεν γίνονται.

Έως 30 επισκέπτες ανά παρουσίαση.

  Ηλεκτρονική κράτηση

ΕΙΚΟΝΕΣ


Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου