11 Νοεμβρίου - 13 Νοεμβρίου 2021

7η Διεθνής Συνάντηση για την αποκατάσταση των μνημείων Ακροπόλεως: Τα αναστηλωτικά έργα στην Ακρόπολη. Τα νέα προγράμματα.

Η Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης και η Επιτροπή Συντηρήσεως Μνημείων Ακροπόλεως, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης των Αθηνών και το Μουσείο Ακρόπολης, διοργανώνουν την 7η Διεθνή Συνάντηση για την αποκατάσταση των μνημείων Ακροπόλεως με θέμα Τα αναστηλωτικά έργα στην Ακρόπολη. Τα νέα προγράμματα. Η Συνάντηση θα διεξαχθεί στις 11, 12 και 13 Νοεμβρίου 2021, στο Μουσείο της Ακρόπολης και διαδικτυακά. Σκοπός της Συνάντησης είναι να δημοσιοποιηθούν στους ειδικούς επιστήμονες και στο ευρύ κοινό τα τρέχοντα και ολοκληρωμένα έργα και να τεθούν σε συζήτηση προτάσεις για τα προσεχή προγράμματα, με έμφαση στο έργο αποκατάστασης της δυτικής προσπέλασης και το έργο αποκατάστασης των τειχών της Ακρόπολης.

Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των συνέδρων που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο δια ζώσης έχει ήδη συμπληρωθεί. Για τους συνέδρους που θα προσέλθουν στο Μουσείο Ακρόπολης, τονίζεται ότι θα εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της 7ης Διεθνούς Συνάντησης για την αποκατάσταση των μνημείων Ακροπόλεως: ysma7thmeeting.gr

Παρακολούθηση μέσω YouTube

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, μπορείτε να παρακολουθείτε ελεύθερα το live streaming από το κανάλι της ΥΣΜΑ στο YouTube (YouTube: AcropolisRestorationService).
 

ΕΙΚΟΝΕΣ


Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου