Μαθητές και εκπαιδευτικοί

 

Προγραμματίζετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Ακρόπολης με τους μαθητές σας; Επιλέξτε ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα και ακολουθήστε τους αρχαιολόγους σε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο, την τέχνη, τους μύθους, την ιστορία και την καθημερινότητα των αρχαίων Αθηναίων. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη, να ζητήσετε ένα από τα διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρει το Μουσείο, να δανειστείτε μία από τις μουσειοσκευές μας ή να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για τις ανεξάρτητες σχολικές επισκέψεις

Για την πραγματοποίηση ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης κατά την περίοδο Ιανουάριο - Ιούλιο 2023 είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή της στη διεύθυνση [email protected] Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, υπάρχει πιθανότητα να μην επιτραπεί η είσοδος σε σχολικές ομάδες που δεν έχουν κάνει κράτηση.

Για τα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Οι εγγραφές για συμμετοχή στα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου Ιανουαρίου - Μαΐου 2023 ολοκληρώθηκαν καθότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου