Μαθητές και εκπαιδευτικοί

 

Προγραμματίζετε να επισκεφθείτε το Μουσείο Ακρόπολης με τους μαθητές σας; Επιλέξτε ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα και ακολουθήστε τους αρχαιολόγους σε ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο, την τέχνη, τους μύθους, την ιστορία και την καθημερινότητα των αρχαίων Αθηναίων. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη, να ζητήσετε ένα από τα διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρει το Μουσείο, να δανειστείτε μία από τις μουσειοσκευές μας ή να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να δημιουργήσετε το δικό σας πρόγραμμα.
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για τις ανεξάρτητες σχολικές επισκέψεις

Οι κρατήσεις για τις ανεξάρτητες σχολικές επισκέψεις της περιόδου Ιανουαρίου - Ιουνίου 2024 ξεκινούν την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Για την πραγματοποίηση ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης. Λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, υπάρχει πιθανότητα να μην επιτραπεί η είσοδος σε σχολικές ομάδες που δεν έχουν κάνει κράτηση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Για τα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα

Οι κρατήσεις για την συμμετοχή στα σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα της περιόδου Ιανουαρίου - Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκαν καθότι οι θέσεις εξαντλήθηκαν.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου