Ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη

 

Σχεδιάστε την ανεξάρτητη σχολική σας επίσκεψη με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών σας ή χρησιμοποιήστε τα φυλλάδια εξερεύνησης του Μουσείου για να μετατρέψτε τον μουσειακό περίπατο σε διασκεδαστική εμπειρία για όλα τα παιδιά της τάξης.

Οι κρατήσεις για τις ανεξάρτητες σχολικές επισκέψεις της περιόδου Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2022 ξεκίνησαν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Για την πραγματοποίηση της επίσκεψης είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή της στη διεύθυνση [email protected]. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9000903 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Ενημερωθείτε για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που ισχύουν για τις σχολικές επισκέψεις.

 


 

Προετοιμασία ανεξάρτητης σχολικής επίσκεψης


Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να προετοιμάσουν την ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω θέματα:


 

Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς


Το Μουσείο Ακρόπολης προτείνει στους εκπαιδευτικούς που συνοδεύουν μαθητές σε ανεξάρτητη σχολική επίσκεψη να παρακολουθούν τα σεμινάρια επιμόρφωσης που διοργανώνονται τακτικά στο Μουσείο.

Για την σχολική χρονιά 2022 - 2023 προτείνει:

  • Την παρακολούθηση του σεμιναρίου με θέμα «Εκπαιδευτικό υλικό από την Ακρόπολη». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 στις 13:00 - 15:00 από τον Τομέα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης (ΥΣΜΑ). Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή της στη διεύθυνση [email protected]. Το Μουσείο στέλνει στους εκπαιδευτικούς ειδική φόρμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Την παρακολούθηση του σεμιναρίου με θέμα «Σχεδιάζοντας την επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στις 14:00 - 16:00 από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου Ακρόπολης. Για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής και η αποστολή της στη διεύθυνση [email protected]. Το Μουσείο στέλνει στους εκπαιδευτικούς ειδική φόρμα επιβεβαίωσης της συμμετοχής τους. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου