ΠΩΛΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΩΡΩΝ

Το πωλητήριο στο ισόγειο του Μουσείου προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αναμνηστικών και δώρων: κεραμικά είδη, αντικείμενα προσωπικής χρήσης, εσάρπες και μεταξωτά φουλάρια για άντρες και γυναίκες, κοσμήματα, χαρτικά και καρτ-ποστάλ, καθώς και παιχνίδια δραστηριοτήτων για παιδιά. Υπάρχει πάντα κάτι για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την ανάμνηση της επίσκεψής τους στο Μουσείο Ακρόπολης.

Ανακαλύψτε τις προτάσεις του Μουσείου για πασχαλινά δώρα.

 

 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Το βιβλιοπωλείο στον δεύτερο όροφο του Μουσείου διαθέτει μεγάλη ποικιλία τίτλων σε πολλές γλώσσες. Πρόκειται για βιβλία και λευκώματα σχετικά με την τέχνη, την ιστορία και τη μυθολογία της Ακρόπολης και της αρχαίας Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων Οδηγών του Μουσείου.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Όλα τα αντικείμενα των καταστημάτων του Μουσείου είναι εμπνευσμένα από τα εκθέματά του. Οι επισκέπτες μπορούν να διατηρήσουν μέρος της εμπειρίας τους στο Μουσείο με ένα αναμνηστικό από το αγαπημένο τους έκθεμα. Τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Μουσείο Ακρόπολης και διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματά του.

ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

Αποκλειστικότητα των καταστημάτων του Μουσείου είναι τα ακριβή αντίγραφα ορισμένων από τα πιο εμβληματικά του εκθέματα. Παράγονται στα εργαστήρια του Μουσείου τόσο σε φυσικό μέγεθος, όσο και σε μικρότερη κλίμακα για πιο εύκολη μεταφορά. Τα καλούπια δημιουργούνται από τους συντηρητές, τους ίδιους εξειδικευμένους ανθρώπους που αναλαμβάνουν τη συντήρηση των αυθεντικών εκθεμάτων. Συσκευασμένα με ασφάλεια σε μαύρα κουτιά με ασημοτυπία την επωνυμία του Μουσείου, φέρνουν τα αριστουργήματά του στο σπίτι σας ενώ αποτελούν διαχρονικά προσωπικά ή επαγγελματικά δώρα.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ

Ξεφυλλίστε τον κατάλογο

ΕΙΚΟΝΕΣ


 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρες λειτουργίας Τα πωλητήρια παραμένουν ανοιχτά τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου και κλείνουν 15 λεπτά νωρίτερα από την ώρα κλεισίματος του Μουσείου.
Για την είσοδο των επισκεπτών στο κατάστημα δώρων του ισογείου δεν απαιτείται η προμήθεια εισιτηρίου
  στο βιβλιοπωλείο του δεύτερου ορόφου απαιτείται η προμήθεια μηδενικού εισιτηρίου από τα εκδοτήρια εισιτηρίων
Στοιχεία επικοινωνίας Πωλητήρια: [email protected]
  Εμπορικό τμήμα: (+30) 210 9000959 | [email protected]

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου