02 Απριλίου 2022 - 29 Οκτωβρίου 2022

Περπατώντας στην αρχαία γειτονιά του Μουσείου Ακρόπολης

 

Περιηγηθείτε μαζί με τους αρχαιολόγους του Μουσείου στην αρχαιολογική ανασκαφή που, σαν τεράστιο έκθεμα, απλώνεται στη βάση του Μουσείου. Βαδίστε στους δρόμους της αρχαίας γειτονιάς, δείτε από κοντά τα σπίτια με τις αυλές και τα πηγάδια, μπείτε στην καρδιά των εντυπωσιακών επαύλεων με τα ιδιωτικά λουτρά, περιεργαστείτε τα εργαστήρια με τις δεξαμενές νερού και κάντε ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο, την ιστορία και την καθημερινότητα των ανθρώπων που έζησαν στη σκιά του βράχου της Ακρόπολης για περισσότερο από 4.500 χρόνια.

  ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αγγλικά κάθε Δευτέρα και Σάββατο, στις 11 π.μ.
Ελληνικά κάθε Δευτέρα και Σάββατο, στη 1 μ.μ.
Διάρκεια 45 λεπτά
Κόστος Δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου ημέρας για τους ενηλίκους και μηδενικού εισιτηρίου για τα παιδιά. Ενημερωθείτε για το κόστος εισιτηρίων.
Εγγραφή Εγγραφές γίνονται την ημέρα της παρουσίασης στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Έως 20 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Οδηγίες συμμετοχής

Συστήνεται εγγραφή στο πρόγραμμα πριν την αγορά εισιτηρίου.

Ομαδικές εγγραφές (άνω των 10 ατόμων) δεν γίνονται.

Η παρουσίαση πραγματοποιείται με τη χρήση ακουστικών συσκευών (whisper), οι οποίες χορηγούνται από το Γραφείο Πληροφοριών με την προσωρινή παράδοση επίσημου εγγράφου ταυτοποίησης (Δελτίο Ταυτότητας, Δίπλωμα Οδήγησης, Διαβατήριο).

Μέτρα υγειονομικής προστασίας Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

ΕΙΚΟΝΕΣ


Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας

Η χρήση των δεδομένων σας περιγράφεται στις ρυθμίσεις απορρήτου